partnerprogramma

Laadzuil.com werkt graag overal in Europa met partners. Immers zij weten precies wat er in de markt gebeurt en wat de klanten graag willen. Bij de ontwikkeling van onze producten vragen wij daarom ook altijd een terugkoppeling, zodat we uiteindelijk het beste product kunnen maken dat er op de markt is.

We geven onze partners behalve de mogelijkheid om over de producten mee te praten, natuurlijk ook een korting op de inkoop van onze producten. Hierdoor kunnen ze klanten een scherpe prijs aanbieden.

dropshipment

De producten van Laadzuil.com zijn relatief zwaar. Hierdoor zijn de verzendkosten hoog. Om deze kosten te drukken zijn er twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is natuurlijk de producten in grote aantallen te bestellen en per pallet laten afleveren. Die mogelijkheid is er. Nadeel is wel dat je de producten moet opslaan. En opslaan korst geld. Tevens geldt voor de hardhouten producten dat opslaan niet altijd even makkelijk is. Het hout is bestemd voor buiten en in een te droge en verwarmde binnenruimte zal het te snel en te veel drogen. Hierdoor kan het hout barsten en zelfs kromtrekken of torderen. En bij het opslaan van de producten moet bij de verkoop uiteindelijk ook een tweede keer verzendkosten betaald worden en dat is, als gevolg van het gewicht van de producten, kostbaar.

De tweede manier is om dropshipment toe te passen. Dan hoeft de partner alleen maar de verzendgegevens door te geven van hun klant en zal Laadzuil.com de producten rechtstreeks toesturen. De producten zijn dan anoniem verpakt en zelfs is er de mogelijkheid om op het verzendetiket een eigen kleurenlogo te laten afdrukken. Eigenlijk werkt Laadzuil.com in 90% van de gevallen op deze wijze. Bovenstaande problemen zijn dan direct opgelost. Geen voorraden, geen eigen opslagruimte nodig, geen problemen met uitdroging, geen handelingskosten en ook geen extra verzendkosten. Daar komt ook nog bij dat er geen investering nodig is, simpelweg omdat er dus geen voorraad hoeft te worden aangelegd.

Wil je weten wat Laadzuil.com voor je kan betekenen en ben je geïnteresseerd om ook partner te worden, vul dan je gegevens in op onderstaand formulier. We zullen binnen 24 uur reageren.

partner worden