van meerpaal naar laadpaal

laadzuil.com - de duurzame oplossing voor het plaatsen van laadstations

Laadzuil.com heeft een houten zuil ontwikkeld, gemaakt van gerecycled Azobé hardhout. Azobé wordt in Nederland ingezet als meerpaal en verwerkt in remmingwerken bij sluizen en bruggen. Het Azobé dat vervangen wordt kent eigenlijk geen nieuwe bestemming. Laadzuil.com heeft wel een nieuwe bestemming gevonden door een Azobé zuil te ontwikkelen die het mogelijk maakt om makkelijk, mooi en duurzaam elektrische apparatuur te plaatsen op je parkeerplaats, oprit of in je tuin. De zuil is hol van binnen, waardoor alle bekabeling onzichtbaar kan worden verwerkt. Azobé is een van de hardste houtsoorten die er bestaan, dit in combinatie met de robuuste constructie, maakt de zuil onverwoestbaar. Laadzuil.com levert deze zuil aan particulieren, bedrijven en VVE’s.

laadzuil.com - kunststof gerecycled

Naast de hardhouten zuil levert Laadzuil.com ook zuilen van gerecycled kunststof. Allemaal volgens hetzelfde principe. Simpel van opzet, milieubewust en zeer duurzaam. Zo is er een  kunststof zuil die net als de hardhouten zuil speciaal ontworpen is voor de installatie van laadstations voor elektrische auto’s. Ook zijn er producten die zich richten op het opladen van elektrische fietsen. Meer specifieke informatie over onze producten vindt u op de SHOP pagina.

laadzuil.com - de duurzame oplossing voor het plaatsen van laadstations

Laadzuil.com heeft een houten zuil ontwikkeld, gemaakt van gerecycled Azobé hardhout. De zuil is hol vanbinnen, waardoor alle bekabeling onzichtbaar kan worden verwerkt. Azobé is een van de hardste houtsoorten die er bestaan, dit in combinatie met de robuuste constructie, maakt de zuil onverwoestbaar. Naast de hardhouten zuil levert Laadzuil.com ook zuilen van gerecycled kunststof. Allemaal volgens hetzelfde principe. Simpel van opzet, milieubewust en zeer duurzaam.