over ons

Laadzuil.com

Steeds vaker wordt er gevraagd naar oplossingen voor het plaatsen van electra buitenshuis. Maar om voor elk apparaat weer een speciaal accessoire te bedenken en te maken is nagenoeg onmogelijk. Dat zagen de oprichters van Laadzuil.com ook. Toen zij hun passie voor hout gebruikten om oplossingen te vinden hebben ze de Azobé laadzuil ontwikkeld. Een zuil met een breedte van 25,5 cm en een binnenruimte van 5,5 x 20 cm, waardoor alle laadstations probleemloos kunnen worden bevestigd.

Een belangrijke drijfveer in het concept is de cradle to cradle filosofie. Door gebruik te maken van gerecycled Azobé hardhout heeft het product niet alleen een enorme levensduur, maar wordt tevens een oplossing gevonden voor het afgedankte Azobé hout, dat dienst heeft gedaan in de Nederlandse wateren.

Met de houtkennis van decennia, veel onderzoek en verschillende prototypes verder, is uiteindelijk een constructie ontstaan die het moeilijk te verwerken Azobé recht doet. Nu ligt er een prachtig product waar de makers trots op zijn.